Našou prvou „veľkou“ protokolárnou referenciou bola návšteva španielskeho kráľa Juana Carlosa v Bratislave. Neskôr sme vyhrali tender na usporiadanie série podujatí pre NATO a to nás katapultovalo na protokolárnu cateringovú scénu. Avšak banketom pre anglickú kráľovnú Alžbetu II. sa nám splnil náš profesijný sen. Odvtedy sme realizovali slávnostné prijatia, bankety, rauty a cocktaily pre viacero kráľov a prezidentov, dokonca aj pre 20-tich prezidentov naraz.
Budova NR SR Župné námestie
Apríl 2010
Krátko po Veľkej Noci sme si našu kolekciu prestížnych referencií rozšírili o večerný banket pre ruského prezidenta. Príležitosť obsluhovať tohto „malého“ veľkého muža svetovej politiky si nenechali ujsť ani naši dvaja konatelia. „Je pre mňa profesionálnou cťou participovať na tak významnom podujatí; “ zveril sa Robo Šaradin, ktorý mal možnosť obslúžiť aj anglickú kráľovnú Alžbetu II. Ako dezert sa podávala zapečená zmrzlina s gaštanovou penou a černicami. Obrázky sú ilustračné.
Reduta
Jún 2013
350 hostí
Naša najväčšia protokolárna referencia. Boli sme poverení caterovať slávnostný banket prezidentského summitu v Redute pri príležitosti 20-teho výročia vzniku Slovenska. Takýto banket je však absolútnou raritou, dvadsať prezidentov za „jedným stolom“ sa len tak nevidí. V praxi to vlastne znamená dvadsať VIP stolov so všetkými nuansami servisu, ktoré k tomu patria. Dalo by sa to prirovnať k situácii, keď má špičkový fotograf fotiť naraz dvadsať supermodeliek. Ani jednu nemôže uprednostniť a zároveň každá vyžaduje maximálny priestor.
Reduta
október 2008
136 hostí
Dňa 23.10.2008 sa konal slávnostný banket pri príležitosti návštevy jej Veličenstva kráľovnej Spojeného kráľovstva, Veľkej Británie a Severného Írska. Hostiteľom tohto podujatia bol prezident Slovenskej republiky, pán Ivan Gašparovič s manželkou. Pre jej Veličenstvo kráľovnú, pána prezidenta a 136 hostí bolo pripravené exkluzívne 4-chodové slávnostné menu so sprievodom značkových slovenských vín. Prípravu menu mal na starosti tím 18 kuchárov z viacerých renomovaných reštaurácií zo Slovenska i Rakúska. Niekoľkomesačné prípravy, schvaľovanie menu, špeciálny porcelán, strieborný príbor, hodiny nácviku banketného servisu podľa prísneho protokolu, stovka čašníkov, dvadsiatka kuchárov a nespočetné množstvo technických pracovníkov. Jedinou špeciálnou požiadavkou osobného komorníka kráľovnej bolo vymeniť jej poháre na stopke za poháre bez stopky...